3 salausvarastoa härkäkaupalle Bitcoin-karhun edessä

On aika saada altistuminen salausmarkkinoille – mutta jonkin verran turvallisuutta

Kryptovaluutat tupakoivat kuumana vuonna 2020. Onko nyt aika ostaa vähän tunkeutumisen jälkeen näille kehittyville markkinoille? Tämä päätös näyttää helpommin lähestyttävältä osakemarkkinoilla ja kolmella hajautetulla yrityksellä, jotka tarjoavat salausaltistusta sekä vankkoja edistysaskeleita muualla.

Tällä viikolla ampui jousen yli kryptovaluuttoja, ja valtiovarainministerin ehdokas Janet Yellen suunnitteli ampumatarvikkeita Bitcoinille ja Ethereumille. Lyhyesti sanottuna tiistaina pian tuleva hallituksen messinki ehdotti salamarkkinoiden „supistamista“, kun otetaan huomioon siteet laittomaan pyöräilyyn ja kauppaan.

Varoitusta pidettiin varmana merkkinä siitä, että uusi hallinto aikoo torjua digitaalisia valuuttoja. Ja koska yksi Wall Streetin suosituimmista investoinneista viime kuukausina, kommentit eivät jääneet huomaamatta. Se herätti jopa kritiikkiä vankalta Bitcoin-kannattajalta Cathie Woodilta, jonka suorapuheinen ja paikallinen aggressiivinen panos Teslalle (NASDAQ: TSLA) ja muille huippuluokan sijoituksille on tehnyt ARK Invest -rahastoista nykypäivän kannattavimmat ETF: t markkinoilla.

Yellenin huomautukset herättivät myös yllättäen salaushärkiä toimintaan. Ottaen huomioon Bitcoinin valtavan yli 900 prosentin nousun sen maaliskuun Covid-19-matalasta lähtien, sen seurauksena seurasivat jotain sotkuisen näköisiä ja vähemmän varmoja voittoja. Mutta olivatko sijoittajat oikeassa kaapattuna? Jos kuten ARK Investin perustaja ja toimitusjohtaja, joka huomautti, että Yellen oli „poliisin valvonnassa, kun bitcoin nousi ~ 1000 – ~ 20 000 dollaria vuonna 2017“, saatat löytää myös Yellenin viimeisimmän varoituksen nousevasti „rauhoittavana“.

Tässä on 3 krypto varastoa ostettavaksi Bitcoin-laskun edessä:

JPMorgan Chase (NYSE: JPM)
Nvidia (NASDAQ: NVDA)
Ylivarasto (NASDAQ: OSTK)

Jos toisin kuin Cathie Wood, olet sellainen sijoittaja, joka ei ole all-in-salausta, mutta silti haluaa altistumista, seuraavat kolme yrityksen osaketta saattavat olla juuri sitä mitä tarvitset. Ja kuka tietää, Janetin uusin ja vaatimaton jälkikäynti saattaa myös auttaa.
Ostettavat salausvarastot: JPMorgan Chase (JPM)

JPMorgan Chase (JPM) kuukausittainen kupin purkautuminen ja vetäminen

Ensimmäiset salakirjoistamme härkäkauppaan ovat JPMorgan Chasen osakkeet. Ylin pankkiirin pääjohtaja Jamie Dimon oli pahamaineinen kriittinen kriittinen viesti kriittisistä markkinoista omaisuusryhmän alkuperäisen ja surullisen rallin aikana vuonna 2017. Viime aikoina hän sanoi, että Bitcoin ei ole vieläkään „minun kuppi teetä“.

Mutta JPM-varasto on salauksen suhteen „tee niin kuin minä teen, ei niin kuin sanon“. Verhon takana JPM on asu, joka on omaksunut salauksen sidotun blockchain-tekniikan, kun otetaan huomioon sen laajat sovellukset pankkialalla. JPMorgan on myös luonut oman kryptovaluutan nimeltä JPM Coin.

Teknisesti katsottuna osakkeet puhkesivat äskettäin viime vuoden aikana muodostetusta korjaavasta kupinmuotoisesta pohjasta, mutta ovat sittemmin vetäytyneet hieman taaksepäin testatakseen nousevaa mallia tueksi. Stokastisten trendien myötä tämä kryptokanta ja markkinoiden raskas paino on tänään ostettavissa.

Suosittu strategia: Maaliskuu 125 dollaria / 150 dollaria kaulus
Nvidia (NVDA)

Nvidian (NVDA) nouseva tukikohdan rakentaminen ja mahdollisuus ostaa heikkoudesta

Nvidia on seuraava salausvarastostamme. Suuren osan Bitcoinin kaivostoiminnasta löydät varmasti NVDA: n suuritehoiset prosessorit, koska ne ovat kriittisiä vaativassa työssä, joka edellyttää monimutkaisten algoritmien ratkaisemista.

Toistaiseksi salauksen uudelleenkäynnistyminen kuluneen vuoden aikana ei ole lisännyt kysyntää Nvidian näytönohjaimille. Mutta tilanne on, että Wedbushin johtava teknologiastrategisti seuraa tarkkaan potentiaalista kasvun ajuria. Soitan yksinkertaisesti salauksen NVDA: n turhalle ässälle hihassaan, koska puolijohdepuku menestyi muilla kasvumarkkinoilla datakeskuksista aina pelaamiseen tai itsenäisiin autoihin ja tekoälyyn.

Teknisesti tämä salakanta on konsolidoitunut lähes viiden kuukauden ajan. Epäsäännöllistä kaksoispohjaa on seurannut enimmäkseen sivuttainen hintaliike marraskuun puolivälistä lähtien. Viime aikoina vahvistettu viikoittainen doji matalassa pohjassa, jota tukee ylimyyty nouseva stokastinen crossover, tukee NVDA: n ostamista heikkoudena tänään.

Suosittu strategia: Maaliskuun $ 575 / $ 625 Bull Call Spread
Ylivarasto (OSTK)

Ylivarasto on viimeinen salausvarastostamme. Se ei myöskään ole mikään, kiistanalaisin. Verkkokaupan perustaja ja entinen toimitusjohtaja sopisivat hyvin QAnonin nykyiseen salaliittoon. Mutta silmien sulkeminen OSTK: lle tänään näyttää suurelta sijoitusvirheeltä.

Sen lisäksi, että Covid-19: n aikana tehtiin valtava palaute vähittäiskaupassaan, tämä salauspeli on varhainen käyttöönottaja, joka sallii bitcoin-tapahtumien ostamisen kaikista tärkeistä ja tarpeettomista tavaroista