Handel & Open een Rekening bij Crypto Bank

Nu we de veiligheid van Crypto Bank en de algemene bedrijfsinformatie hebben bekeken, is het tijd om in de handelsdetails te duiken.

Welke cryptocurrencies kunt u verhandelen op Crypto Bank?
Crypto Bank ondersteunt een breed scala aan cryptocurrency handelsparen, ik heb een volledige lijst van de munten op Crypto Bank samengesteld voor uw referentie hieronder.

Meer informatie over dit onderwerp vindt u hier: https://www.indexuniverse.eu/nl/crypto-bank-ervaringen/

Rekening Soorten

Crypto Bank biedt 3 accounttypes, hier is een uitsplitsing van elk met de bijbehorende functies.

Persoonlijk

Dit normale Crypto Bank-account is gratis om u voor aan te melden en heeft toegang tot alle handelsparen op de beurs. U kunt ook handelen met een hefboom tot 3,3x met een normaal Crypto Bank-account. Deze rekening is geschikt voor de meeste handelaren en biedt een professioneel handelspakket.

Zakelijk

Bedrijfsaccounts geven gebruikers van Crypto Bank een iets geavanceerdere handelservaring, evenals een paar andere belangrijke functies. De belangrijkste verschillen zijn: toegang tot subrekeningen, speciale klantenondersteuning, snellere verificatie, snellere opnames en OTC-handel.

De vereisten voor het openen van een bedrijfsrekening zijn certificaten van bedrijfsregistratie en een jaarlijkse vergoeding.

Pro

Het Crypto Bank Pro-account is vergelijkbaar met het hierboven genoemde Corporate-account, behalve dat het gebruikt kan worden door individuen in plaats van bedrijven. U kunt genieten van alle voordelen van een bedrijfsrekening zonder een geregistreerd bedrijf.

Geaccepteerde Landen

Crypto Bank ondersteunt 52 landen. De belangrijkste locaties waar Crypto Bank momenteel beschikbaar is, zijn de volgende:

VERENIGD KONINKRIJK

  • Canada
  • Australië
  • Grote Europese landen
  • Beperkte landen zijn de VS, Bangladesh, Ecuador, Kyrgyzstan & Bolivia.

Inloggen

Het inlogproces op Crypto Bank is vrij eenvoudig en vereist niet al te veel gedoe.

Afhankelijk van of u 2FA instelt of niet, duurt het inlogproces 0-2 minuten.

Om in te loggen op Crypto Bank gaat u naar Crypto Bank.com, klikt u op ‚LOG IN‘ in de rechterbovenhoek, voert u uw inloggegevens in, voltooit u de Captcha en gaat u dan verder met inloggen.

Tip: Als je de captcha niet kunt doen, vernieuw dan gewoon de pagina en er zal een andere zijn.

Ik vind het erg leuk dat gebruikers gevraagd wordt om te controleren of ze op de juiste website zijn voordat ze inloggen, het is een andere veiligheidsfunctie die helpt gebruikers te beschermen tegen phishing sites.

Gebruik

Net als andere populaire cryptocurrency beurzen zoals BitMEX, biedt Crypto Bank handel met hefboomeffect op haar desktop en mobiele apps.

Met hefboom kunt u handelen met meer dan uw rekeningsaldo, wat betekent dat u meer winst kunt maken, maar ook meer kunt verliezen als de handel de andere kant op zou gaan.

De maximale hefboom die beschikbaar is voor gebruikers op Crypto Bank is 3,3x. Als u dus $100 op uw rekening had, zou u kunnen handelen met een saldo van $330. Om uit te rekenen hoeveel u zou verdienen/verliezen, vermenigvuldigt u gewoon het percentage winst/verlies met 3,3.

Crypto Bank gebruikt leverage met iets dat peer-peer financiering heet. In essentie betekent dit dat iedere keer dat u een hefboom gebruikt, de rekening van iemand anders die handel financiert. Een makkelijkere manier om dit idee te begrijpen is door te kijken naar hoe banken werken. Wanneer u een lening aangaat bij een bank, geven ze u geld van iemand anders, en betalen ze de rente uit aan de andere persoon van wie u leent. Peer-peer financiering is in wezen hetzelfde (ik hoop dat u die metafoor duidelijk genoeg vond!).

Aanmelden bij Crypto Bank

Aanmelden voor een Crypto Bank-account is eenvoudig en neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Om te beginnen gaat u naar Crypto Bank.com, klikt u op ‚SIGN UP‘, voert u uw inloggegevens in en verifieert u uw e-mailadres.

U krijgt dan toegang tot het Crypto Bank-platform en kunt cryptocurrencies storten en opnemen.