Trillion-dollar Asset Giant Fidelity lanserer ny innsats for å bringe Bitcoin til velstående investorer

Fidelity Investerings krypto aktiva divisjon, Fidelity Digital Assets, samarbeider med Singapore-baserte Stack Funds for å bringe krypto depot tjenester til investorer med høy nettoverdi i Asia i økende interesse for Crypto Bank og andre kryptovalutaer i regionen.

Partnerskapet vil tilby Fidelity-klienter ytterligere eksponering for det som noen fremdeles ser på som en begynnende økonomisk sektor

Stack-medstifter Michael Collett sier til Bloomberg at firmaets tilknytning til Fidelity vil appellere til asiatiske investorer som ønsker å få tilgang til Fidelity Digital Assets ’sikre forvaringstjenester.

Stack-partnerskapet er ikke Fidelitys første skritt mot å gjøre kryptoinvestering tilgjengelig for klientellet.

Firmaet opprettet sin filial for digitale eiendeler i 2018, og akkurat i august sendte Fidelity inn til SEC for å tilby et Bitcoin-indeksfond (Wise Origin Bitcoin Index Fund, I, LP).

Stack lanserte også et institusjonelt bitcoin-indeksfond i januar

Fidelity and Stacks kunngjøring treffer markedet ettersom Bitcoin-prisen fortsetter å se store prisaksjoner i kjølvannet av økt institusjonell interesse fra slike som MicroStrategy og PayPals nylige kryptoverføring.

Stack-grunnleggeren fremhever kundenes fornyede interesse for Bitcoin måneder etter at flaggskipets kryptokurver pris falt under $ 4000 i mars.

„Dette året har vært tøft så langt som å få folk inn i Bitcoin fordi det ikke dekket seg med ære i nedgangen i markedet … Siden de mørkemørke dagene i mars har vi fått henvendelser opp igjen.“